27 abr 2024, 11:05

Нашепва 

  Poesía
68 0 0

ВЕЛИКДЕН

наближава и

нашепва на душата

да се БО̀ГУ уповава

 

...............................................................................................

 

ВЕЛИКДЕН

наближава и

загатва на душата -

да се причестява - възвисява -

надобрява - опрощава - БОГОединява и разпрелестява

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??