17 ene 2014, 21:37

Нашепване 

  Poesía » Formas orientales
1057 0 7



Когато се завръщаш –

бяла, нежна,

със стъпки леки,

с чара на момиче –

ти в моите прегръдки

поглед свеждаш

и ми нашепваш:

"Само теб обичам!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??