13 dic 2013, 20:49

Нашето кученце 

  Poesía » Para niños
484 0 2

Нашето кученце

 

Кученцето Моли

не е като коли,

но е много сладка

като кака Радка.

 

Тя е наша дружка,

винаги ни слушка,

с нея на разходка

ходиме с походка.

 

С малките ушенца

като на сърненца,

гуши се при мама

в детската пижама!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??