11 jun 2012, 12:41

Нашето време 

  Poesía » Otra
470 0 1

 

Нашето време

Вятърът отнася надалеч

последните есенни вопли.

Сякаш срязани от остър меч,

умират лъчите топли.

 

Отправил взор към небесата,

виждам своите мечти.

Може би чакам чудесата,

а може би по-хубави дни.

 

Душата ми тръпне час след час,

сляпа за тежкото бреме.

Мантията на страшен мраз -

краят на нашето време.

© Филип Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??