Нашите погледи
си говорят
много повече
отколкото
нашите мисли
могат да усетят...
И за някои
може би е
странно,
безумно,
лудо,
но знаеш ли...?!
Защото
Случайността
ни открива
повече от
позволеното
за един ден,
за един миг дори...
И през нощта
не си почива,
защото
в нас има
нещо
по - голямо
отколкото
можем да си
представим...
© Тита Todos los derechos reservados