14 mar 2017, 20:37

Нашите ръце 

  Poesía » Civil
204 1 0

Толкова са малки нашите ръце
колкото един човек да прегърнат.
Докоснат ли гърдите любимото сърце
без думи топлината в обич ще прегърнат.

 

Може в прегръдките ти да има двама,
но никой от вас няма да е щастлив.
Защото за единият любовта ще е измама
другия ще живее в изкуствен свят лъжлив.

Явор Перфанов
13.03.2017
Г.Оряховица
<3

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??