14.03.2017 г., 20:37 ч.

Нашите ръце 

  Поезия » Гражданска
201 1 0

Толкова са малки нашите ръце
колкото един човек да прегърнат.
Докоснат ли гърдите любимото сърце
без думи топлината в обич ще прегърнат.

 

Може в прегръдките ти да има двама,
но никой от вас няма да е щастлив.
Защото за единият любовта ще е измама
другия ще живее в изкуствен свят лъжлив.

Явор Перфанов
13.03.2017
Г.Оряховица
<3

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??