24 mar 2017, 17:24

Нашият живот 

  Poesía
1377 3 2

Всички имаме една цел,

да постигнем нещо в живота си

и трябва да се борим до краен предел,

макар да има някои неточности.

 

Важно е, всеки го знае,

да има щастие, всеки мечтае,

за трудностите обаче,

никой не смее да мисли,

защото може да падне 

и мечтите ще бъдат разбити.

 

Трябва да вървим напред,

каквото и да се случи,

както в ,,Закон и ред",

да направим така, че всичко да се получи.

 

Ще има и възходи, и падения,

трябва само прави да останем,

чакат ни още хиляди деяния,

за нещо дребно няма смисъл да роптаем.

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!Ще се постарая да съм по-добра следващия път!
  • Твърде декларативно,но това е моето мнение.Ти си момиче,което може.Продължавай,но опитай нещо лирично.Съжалявам,ако съм толкова критичен.😘
Propuestas
: ??:??