2 oct 2010, 23:47

Нашият свят 

  Poesía » De amor
681 0 5

Когато мисля за теб, 
създавам наш свят -
с песъчинки 
от всеки куплет.
Замък от нежност 
вдигнат за нас, 
с пясъчна кула 
с езеро 
пред вратата,
отпред. 
Когато мисля за теб,
прекрачвам в небилото 
пясъчно време 
от часовника стар. 
В синята вечер 
само за нас 
лунна музика - 
стар мадригал.



© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??