21 sept 2011, 13:51

Настроение 

  Poesía » Filosófica
438 0 4

12 НАСТРОЕНИЕ

 

Напира през стъклата,

закъсняла пролет.

Съдбата си оплаква,

стария капчук!

Затворени в гнездата си,

след своя първи полет,

тъгуват птиците,

за своя топъл Юг...

 

Тежи ни сивото олово

във очите.

Расте,

расте,

волтажа и във тях!

Очаквам аз

да рукнат,

дъждовете неизмити,

и някъде

изгубения смях!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??