22 feb 2011, 21:35

Настроение! 

  Poesía » Versos blancos
759 0 0

Каква снежинка тук се върти

малка и сладка е тя уви

може да се върти и в кръг

и не иска нищо от нас...

 

Снежинка която просто

краси ни и плавно пада

по земята...

Ах каква красота!

 

Каква пеперудка -

снежинка бяла

прекрасна гора

създава тя...

 

Всява ни много

весели неща...

И настроението на

зимата...

 

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??