Feb 22, 2011, 9:35 PM

Настроение! 

  Poetry » White poetry
758 0 0

Каква снежинка тук се върти

малка и сладка е тя уви

може да се върти и в кръг

и не иска нищо от нас...

 

Снежинка която просто

краси ни и плавно пада

по земята...

Ах каква красота!

 

Каква пеперудка -

снежинка бяла

прекрасна гора

създава тя...

 

Всява ни много

весели неща...

И настроението на

зимата...

 

© Ребека Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??