19 jul 2013, 22:22

Настроение 

  Poesía » De amor
681 0 2

 Настроение

 

Топло е. Юни. Кафе -

горчиво и парещо.

Мисли за теб - жигосващи

моето тяло. Ухае на липи и пъпеши.

Обсебена и влюбена,

тиха и сама те мечтая...

 

А забранено до лудост е всичко

и тайничко принасям в жертва

нещо мое и истинско.

Желая те! Не си до мен.

А как да вдъхвам от дъха ти?

От устните ти как да пия?

 

Приказно, красиво,

весело и малко тъжно.

Това сме аз и ти

и още нещо.

И хубаво, хубаво

до болка.

© Теодора Тотева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??