Настроение
Топло е. Юни. Кафе -
горчиво и парещо.
Мисли за теб - жигосващи
моето тяло. Ухае на липи и пъпеши.
Обсебена и влюбена,
тиха и сама те мечтая...
А забранено до лудост е всичко
и тайничко принасям в жертва
нещо мое и истинско.
Желая те! Не си до мен.
А как да вдъхвам от дъха ти?
От устните ти как да пия?
Приказно, красиво,
весело и малко тъжно.
Това сме аз и ти
и още нещо.
И хубаво, хубаво
до болка.
© Теодора Тотева Все права защищены