8 mar 2019, 8:04

Насън те любя само в полунощ 

  Poesía » De amor
574 3 3

Насън те любя само в полунощ,

и устните ти пия до насита...

Извайвам те в мисли от разкош,

над мен простираш сила лековита.

 

А после ти отлиташ ненадейно

потъваш в мъгла от невъзможност.

И в моят свят, останал безидеен

самичък бродя, бавно губя почва...

 

И утрото отблъскващо мълчи...

В щастливата случайност на нощта

очаквам в моя сън да разцъфтиш,

душите ни да слеем нескончаемо                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??