3 feb 2015, 7:49

Насъщният 

  Poesía » Filosófica
362 0 2

Купувам хляб

и го режа на четири.


Първият комат поръсвам

със солени 

сълзи.

засяда ми на гърлото.


От втория щедро

чупя залъци,

с любов

-

един за този,

един за онзи;

хляб много,

хора малко.


Третия комат

прибирам в кесия,

да има, ако ми

огладнее душата.


Четвъртия давам

на едно улично

куче

-

то най заслужава.



© Гергана Гьорг Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??