23 ene 2018, 8:59

Наталия 

  Poesía » De amor
205 0 3

Ах, Наталия, Наталия!

Ти замина за Италия...

Аз останах тука сам-самин.

Пушек няма в празния комин.

 

Тялото продаваш си добре.

Който може нека да те спре.

Няма вече между нас любов.

Тук започвам си живота нов.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??