11 ago 2017, 23:35

Натрупах 

  Poesía » Otra
381 0 1

Натрупах пижами и 

ризи неизгладени

и тя не може да е

нещото, което ще 

откъсне ме от теб.

Ти престани да молиш

Го 

за някакво възмездие,

обичай ме и

Вяра дай ми

Днес за утре,

да мога да я нося и 

да я тъжа.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??