Aug 11, 2017, 11:35 PM

Натрупах 

  Poetry » Other
375 0 1

Натрупах пижами и 

ризи неизгладени

и тя не може да е

нещото, което ще 

откъсне ме от теб.

Ти престани да молиш

Го 

за някакво възмездие,

обичай ме и

Вяра дай ми

Днес за утре,

да мога да я нося и 

да я тъжа.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??