31 ene 2018, 8:40

Натюрморт 

  Poesía
325 0 4

Натюрморт

 

Трохите пръснати, чиниите с петна,
по чашите следи от слюнка и епител.
Преди десерта, разговор, шега.
Изядено е всичко и изпито.

 

С листа отрупано, бюрото в хола,
на простора дрехите изпрани.
Храната вече стигнала завоя.
В спалнята легло
                           и две китари.

 

© Иван Бърдаров 2018. Всички права запазени.
 

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??