5 ene 2005, 20:27

Научи ме! 

  Poesía
1162 0 0
Научи ме, как да не те
жадувам.
Научи ме, как да не те 
сънувам.
Научи ме, как да спре да
 ме боли.
Научи ме за да не тъжат 
моите очи.
Научи ме, как да не тъжа 
по теб.
Научи ме, защото душата ми 
ще стане лед.
Научи ме как душата да 
не страда.
Научи ме, как мисълта за теб
да бяга.

© Мая Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??