5.01.2005 г., 20:27 ч.

Научи ме! 

  Поезия
1158 0 0
Научи ме, как да не те
жадувам.
Научи ме, как да не те 
сънувам.
Научи ме, как да спре да
 ме боли.
Научи ме за да не тъжат 
моите очи.
Научи ме, как да не тъжа 
по теб.
Научи ме, защото душата ми 
ще стане лед.
Научи ме как душата да 
не страда.
Научи ме, как мисълта за теб
да бяга.

© Мая Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??