14 nov 2007, 15:21

Научи ме... 

  Poesía » De amor
943 0 1

Научи ме да познавам твоя глас,

очите ти да виждам в тъмен час.

Научи ме да летя,

в твоята прегръдка да заспя.

Научи ме да се смея,

да те докосвам и да пея.

Научи ме да лекувам,

с устни нежно да те целувам.

 

Научи ме...

 

Научи ме с нежен зов,

а аз ще ти дам моята любов...

© Александьр Кардалев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??