28 nov 2014, 15:58

Научи ни да обичаме 

  Poesía » Civil
411 1 7

Писания във форуми чета,

от ужас всичко в мен се преобръща...

-Тоз урод е!!!-А тази е свиня...

-О,  Боже чак ми се повръща!!!

 

Кажи ми как да съм добра,

когато злото властва на земята,

когато във душите ни цари тъма,

когато думите показват ни делата.

 

-Защо?Нима светът не е голям,

нима не можем да се хванем за ръцете'

защо не искаме да променим света,

а тънем във калта на бесовете?

 

Аз зная, че ще станем по-добри

дори да ни накараш да се влачим по колене

за да почустваме как в другия боли...

Добър бъди и научи ни да обичаме.

 

 

 

 

 

Когато някой мисли различно другите го нарочват за тъп, невеж, малодушен.Вместо да изказваме мнение ние го налагаме на другия, на различния.Докога ще си мислим, че сме вся и всьо?Нима всичко се върти около нас!!!Когато си различен другите те заклеймяват, мразят, обиждат.А ние просто сме различни и това е най-хубавото.Не се ли приемем такива каквито сме и не се ли поставим на мястото на другия нищо добро не ни чака!!!Аз ви приемам такива каквито сте...различни.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за подкрепата!!!
  • Страхотно послание,както и стихът,подкрепям те с двете си ръце!
  • Благодаря Стойне за добрите слова!!!
  • Добър вечер, Цвете! Чудесна си! Да го направим:
    "Защо? Нима светът не е голям,
    нима не можем да се хванем за ръце,
    защо не искаме да променим света,
    а тънем във калта на бесовете?"
    Прекрасна, актуална и необходима творба! Поздрав за нея и за талантливата поетеса - приятна вечер!
  • Благодаря!!!
  • Дълбок поклон пред мъдрото ти послание, Цветелина!
Propuestas
: ??:??