30 dic 2008, 12:09

Навик 

  Poesía
400 0 2

 

                НАВИК

 

 

Навик е утрото да ме събужда.

Навик е да стоиш до мен.

Днес да си моя, утре - чужда.

Навик ли е да бъда в плен?

 

 

Навик е гнездо да имаш -

навик е някой да търпим.

Навик е - да тръгна след любима.

Навик ли е – любов да ослепим?

 

 

И по навик с не зрящи пръсти -

натискам спусъци безброй.

Набожно някой се прекръсти.

… Убих по навик - някой свой!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??