На! вика
Когато му хрумне,
а ти му робуваш.
Допусна на трона,
сега боледуваш.
На! вика
по всяко време
хич и не пита
дали ти е бреме.
Кой позволява
той да се вихри?
Кой подчинява
воля и мисли?
Навици грешни,
ключ към затвора.
Освободи ги!
Ще видиш простора.
© Благодат Todos los derechos reservados