14 feb 2012, 9:51

Навсякъде е розово... 

  Poesía » De amor
1267 0 5

Навсякъде е розово,

дори във сивите ми дни.

Но влюбените ми очи, като звездици,

дори през деня светят, щастливките,

когато близо си до мене ти.

А нощем, като Слънце жарко,

разпалват нощите ни страстни,

прималяли за нежност и ласки,

притаен дъхът във устните ни чака...


Навсякъде всичко е в розово,

когато любов вместо кръв се лее из вените.

Когато,като хлапак в зряла възраст,

усетиш себе си... Влюбен, разтърсен.

Когато осъзнаеш, че време е

и ти да бъдеш щастлив и безгрижен,

на крилете на свободата истинска,

със своята половинка политнеш -

наистина като нея окрилен.

 

П.П. Честит Свети Валентин:)

© Елисавета Драгнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??