18 abr 2013, 18:10

Навярно 

  Poesía » Filosófica
401 0 0

Навярно верността мълчи,

невярно верен си ми ти.

Аз вярвам във уверени сълзи.

Водовъртежно времето върви.

 

... Твори творецът дълбини,

това товар е за слепци,

а вярата във вечното кърви

и рони творчески души.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??