28 dic 2007, 9:23

Навън е тихо... 

  Poesía » Otra
896 0 3
Бродя във нощта,
навън е тихо...
Пак ли съм сама?!
Навън е тихо..

Навън е тихо,
в главата ми си ти,
навън е тихо,
дано поне птица прелети.

Навън е тихо,
няма никого навън...
Навън е тихо,
това е кошмарен сън.

Навън е тихо,
в мен живее самота,
навън е тихо,
не усещам вече топлина.

Навън е тихо,
сърцето ми от болката гори,
навън е тихо,
няма повече никакви мечти.

Навън е тихо,
забравям, че съм сама.
Навън е тихо,
дали умирам?

Не, това е студът...

Навън е тихо,
бавно стъпвам във калта,
навън е тихо,
излита моята душа.

Навън е тихо,
няма птича песен,
навън е тихо...
тихо, нали е есен.

Навън е тихо,
камбана бие през деня...
Навън е тихо,
стъпват хора в калната земя.

Навън е тихо,
ковчег ли е това?
Навън е тихо...
казват...
Момиче срещнало смъртта!

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти,миличко!Опитвам се...ама не винаги я има тая пуста муза.
  • супер добро е ....!!!!!!! престани да пишеш лигави писма до тоя и оня и пиши литература.. АДЕЛИНО прави това което умееш...страшно е
  • Благодаря,миличка-за коментара и за оценката!Усмивки и весели празници!
Propuestas
: ??:??