12 jun 2006, 11:22

Навън вали 

  Poesía
914 0 0
                                                              Навън вали
                                Наван вали, времето е мокро и мъгливо,
                              но там навън, под капките, има две влюбени души
                              и на този фон при всичко сиво, щастоето им не се руши,
                              а само от лицата им щастливи, навън престана да вали!
                             

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??