20 feb 2009, 11:06

Навън вали... 

  Poesía » De amor
1293 0 4

 

НАВЪН ВАЛИ...


Вали.
Навън вали,
а слънцето спи
и сънува птиците.
В утринта
ще изгрее,
окъпано
от дъжда,
а не от
сълзите ми...
Защото си тук.
Ти си тук.
В прегръдката ми,
а не в съня ми...
и се усмихваш...
Не, не ме сънувай -
отвори очи -
аз съм тук,
до теб...
Болката не уби
любовта ми...
И дъждът
не спира
полета на
птиците!...
Навън вали.
Вали.
Слънцето
ще изгрее
весело -
окъпано
от дъжд,
а не от
сълзите ми!

 

 

 

© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??