Назаем
Продай ми този стар балон
със форма на сърце!
На теб защо ти е, хлапе?!
Виж - не лети, издиша...
Сърцето ми под наем някой взе.
Без поръчител и без лихва.
Замина... И не знам къде е?!
Без ударите му не свикнах.
С балони празното споделям.
Съдбата на червено срещам.
Назаем атоми от хелий.
С лихва дишам. Смешно...
© Теди Савчева Todos los derechos reservados
И така те разбирам...
Поздрав сърдечен!