8 may 2007, 16:13

Назаем 

  Poesía
616 1 4

Едно сърце назаем ти дадох,
едно е, да, но ми го върни,
то ми трябва, не мога без него,
върни го, върни...



Назаем го дадох, а не завинаги,
върни го, върни...



Не, не го искам вече, ти го разби,
остана само шепа пепел,
шепа от сълзи.

Не, не, не, моля те, не ми го връщай,
не ми го връщай, то пострада, пострада от ЛЮБОВ!!!

© Буба Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??