Тази вечер ще ви кажа: - Наздраве!
Тази вечер ще пия за вас,
за миналото, за бъдното наше,
за живота се иска кураж.
Ще облека най-хубавата рокля,
ще припламне пламъкът в очите,
ще вдигна чело и осанка горда,
посестрима ще бъда на звездите.
Какво като прескочих трийсетте,
равносметката е повече от ясна,
с годините животът си тече,
но... групата приятели нараства.
© Анна Станоева Todos los derechos reservados