Наздраве, Куш! Я, изтрий сълзите!
Погледни се, още имаш време,
преди да тръгнеш в оня път последен,
покрит обилно с жълти хризантеми!
Какво ти има? Още караш с двеста
и отдалеч на юноша приличаш,
да не говорим, че някога се случва,
да те загледа бивша хубавица.
Не унивай! Недей да въсиш вежди!
Нали ламтеше внучета да имаш,
научи ги да живеят смело
и им предай щафетно свойта младост.
Куш, 12.10.2014
© Куш Todos los derechos reservados