1 sept 2011, 21:16

Наздравица 

  Poesía
415 0 1

НАЗДРАВИЦА

 

Приятели, да вдигнем чеши с зла ракия!

"Добре дошли, на всички ви привет!"

Днес се разделям с тежката си орисия

и с ведър поглед гледам аз напред.

 

Да вдигнем наште чаши сэс вино червено

Бокалът от кристал да заблести.

Сърцето свито и от мъка заледено

да се разпали със безброй искри.

 

Да вдигнем чашите си със пенлива бира

прочутата "Загорка" да е тя.

Човек все търси и понякага намира

в живота си щастливата звезда.

 

Трапезата ни тъй богато подредена

очаква вас, приятели добри.

Плитихнала, от щастието озарена

искам да са честити наште дни.

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??