3 nov 2013, 19:31

Наздравица 

  Poesía
381 0 2

НАЗДРАВИЦА

 

                                           Посветено на Юлия и Живко, по случай сватбата им

 

Приятели, вдигнете пълни чаши

да пиеме за здраве и добро!

Със радост и любов съдбите наши

завинаги да слееме  в едно!

 

Вашите сърдечни пожелания

те скъп са дар за нас във този час.

При най-тежките си изпитания

те винаги, навред ще бъдат с нас.

 

Да вдигнем чаши за: "многая лета"!

Да се напълни къщата с деца!
Да сбъдне се и най-смелата мечта

и все да светят грейнали лица!

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??