НАЗДРАВИЦА
Посветено на Юлия и Живко, по случай сватбата им
Приятели, вдигнете пълни чаши
да пиеме за здраве и добро!
Със радост и любов съдбите наши
завинаги да слееме в едно!
Вашите сърдечни пожелания
те скъп са дар за нас във този час.
При най-тежките си изпитания
те винаги, навред ще бъдат с нас.
Да вдигнем чаши за: "многая лета"!
Да се напълни къщата с деца!
Да сбъдне се и най-смелата мечта
и все да светят грейнали лица!
© Анка Келешева All rights reserved.