1 ene 2017, 13:23

Наздравица 

  Poesía
265 0 3

Наздравица

 

Във тази нощ, не го мислете, него-

било е Вашето огромно Его.

Със старата, с замах го отпратете.

И непростимите вини дори, простете!

И постарайте се да бъдете добри.

Дори към тези, от които Ви боли.

Със старата изпращайте и злото.

Правете и пресявайте, доброто.

Обичайте! Бъдете живи, здрави!

И пийте тази нощ, със мен. Наздраве!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??