17 abr 2008, 12:12

Наздравица 

  Poesía » De humor
767 0 2
Към вас се обръщам, мили хора,
всички събрали се тук,
аз сега за отмора
вдигам ви тоста от тук,

да пиша  за любов, за пари,
те никога нямат цена,
любовта сърцата разбива,
парите пък идват едва.

От тука Ви казвам Наздраве,
аз съм беден, не съм богат,
нека се молим за ЗДРАВЕ,
това е по-важно в живота сърцат!

                                                    НАЗДРАВЕ!!!

© Митко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??