17 апр. 2008 г., 12:12

Наздравица 

  Поэзия » Юмористическая
772 0 2
Към вас се обръщам, мили хора,
всички събрали се тук,
аз сега за отмора
вдигам ви тоста от тук,

да пиша  за любов, за пари,
те никога нямат цена,
любовта сърцата разбива,
парите пък идват едва.

От тука Ви казвам Наздраве,
аз съм беден, не съм богат,
нека се молим за ЗДРАВЕ,
това е по-важно в живота сърцат!

                                                    НАЗДРАВЕ!!!

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??