1 feb 2010, 9:15

Не... 

  Poesía » Filosófica
1045 0 36

Истината не тежи.

Тежат лъжите на гърба на вярата.

 

Истината не боли.

Болят мечтите недохранени.

 

Истината не тъжи.

Тъжат ръцете й ненацелувани.

 

Истината не мълчи.

Мълчат очите й недосънувани.

 

Истината не заспива.

Заспиват мислите недоизречени.

 

Истината е щастлива.

Нещастни сме, когато не я срещаме...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??