1 февр. 2010 г., 09:15

Не... 

  Поэзия » Философская
1043 0 36

Истината не тежи.

Тежат лъжите на гърба на вярата.

 

Истината не боли.

Болят мечтите недохранени.

 

Истината не тъжи.

Тъжат ръцете й ненацелувани.

 

Истината не мълчи.

Мълчат очите й недосънувани.

 

Истината не заспива.

Заспиват мислите недоизречени.

 

Истината е щастлива.

Нещастни сме, когато не я срещаме...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??