НЕ
Не помня, а трябва!
Не вярвам, а мога!
Не виждам, а гледам!
Не пея, а искам!
Треперя, а не трябва!
Желая, а не мога!
Съзирам, а не гледам!
Живея, а не искам!
Объркана - търся...
Съсипана - крача...
Обичана - плача...
Отричана - спирам...
Поглеждам в безкрая.
Намирам те в края.
Сънувам морето.
Разкъсвам сърцето.
Вратата отварям.
Очите затварям.
Последно те моля.
Нечута оставам...
© Бианка Тошева Todos los derechos reservados