20 oct 2006, 23:18

Не! 

  Poesía
486 0 1

Не докосвай очите ми-

  те не виждат в тебе любов!

Не целувай устните ми-

 те вече тръпнат по друг!

Не взимай ръката ми-

   тя вече не държи твоята снимка!

Не търси сърцето ми-

   ти вече го счупи!

Не искай душата ми-

тя просто си тръгна

    и за теб никога не ще се върне!

 

 

~*~*~*~{}~*~*~*~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??