10 sept 2006, 0:51

Не,аз не плача,.. 

  Poesía
737 0 5
Не, аз днес не плача, защо реши това?
Просто вятъра студен ме погали.
Може би чиста женска суета
огъня изгастнал в мен запали...

Аз не треперя сама в студа,
нима мислиш, че ми е студено?
Високо вдигната е моята глава,
добре, че не виждаш сърцето заледено.

Не, пред теб казвам, че нямам нужда от ничии ласки.
Гледам те ледено и вярваш на всяка моя дума...
Липсва ми обаче пламъка на очите ти прекрасен
и онемяла загубвам си всеки път ума...

Не, не ме поглеждай ти както преди.
Не ще ме видиш отново да заплача.
Все така студени и безжизнени са твоите очи,
а мен Ангел черен с маска бяла днес ме чака...
(Не, не плача...
Просто сълза от страх...)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??