3 nov 2012, 12:18

Не-бе красиво 

  Poesía » De amor
730 1 1

Дъжд съм- ноемврийски.
От прозореца ме на наблюдаваш.
Излез! Не ти ли стиска?
Излез да ми се наслаждаваш.
Скоро си отивам.
Небе красиво само.
Не бе красиво с мене.
И няма да остана.
Скоро ще съм капчица
на двора ти. На люлката.
След дъжда ще има слънце.
А ти ще сложиш пак качулката.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??