25 dic 2006, 8:10

Не бих... 

  Poesía
877 0 2

Ако можех да говоря на сърцето си,
ако можех с лъжите ти да го убия,
не бих му дала глътка обич,
не бих му дала къс надежда,
не бих го молила да вярва,
не бих му дала толкоз болка!
Не бих те молила отчаяно,
да вярваш в моята любов,
не бих градила празни кули,
не бих ти просила любов!
Но аз не мога да му кажа,
с каква отрова ме рушиш,
не бих могла да му покажа,
с какво презрение тръбиш!
За туй аз още те обичам
с изпепеляваща любов!
Затуй се моля всяка вечер,
да ме обичаш някога до гроб.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Болезнен текст в който героинята е жертва на несподелена любов!
    Поздрав за текста и Весела Коледа!
  • Сърцето има доводи,които разумът не познава!Весела Коледа!
Propuestas
: ??:??