19 abr 2015, 10:49

Не бих могъл 

  Poesía » De amor
458 0 0

Не бих могъл друга да обичам, зная невъзможно е това....
Защото ти и само ти, имаш специално място в моята душа!
Много жени нараних и за теб много нощи буден аз стоях....
Обичам те повече от себе си дори, на какъв език да ти го кажа?

Не искам друга жена в моя живот, ти си тази за която мечтая
и всяка вечер се моля на Бог някой ден да бъдеш моя....
Изминаха месеци и години, но моето желание той така и не сбъдна....
Как да ти го кажа, скъпа? За теб дори света бих преобърнал!

Не мога да те преживея, само ти можеш да върнеш моята усмивка....
Не бих могъл да живея с мисълта, че ще ми бъдеш само приятелка....
Отказах на много жени, скъпа само и единствено заради теб....
И искам да знаеш, че колкото и да търсиш, никой няма да те обича повече от мен!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??