14 may 2011, 18:49

Не бих те сменила 

  Poesía » Civil
779 0 3

 

 

Моя Родино - китна градина,

пълна със цвят, с аромат!

Кипнала

като есенно вино,

пълна със плод, с благодат!

 

 

Моя Родино - житна градина,

златно безбрежно море!

Пъстър килим,

където да мина,

ведро е твойто небе!

 

Моя Родино - щедра градина,

всичко във тебе расте!

С нищо в света

не бих те сменила,

нося те в мойто сърце!

 

 

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??